: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Διακρίσεις
 
 

Διακρίσεις

E-mail Εκτύπωση

Συγνώμη για τις ελλείψεις προσπαθούμε να περάσουμε όλα τα απολέσματα

Έτος 2010

76Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2010 -Χρυσά 16         Αργυρά 6      Χαλκινα - (Συνολική Βαθμολογία 210)

Χρυσό 8κωπος Ανδρών ΤΖΙΑΛΛΑΣ Γιώργος ΤΣΙΛΗΣ Γιάννης ΠΑΓΟΥΝΗΣ Νίκος ΣΚΛΙΒΑΝΙΤΗΣ Ευριπίδης ΛΙΟΛΙΟΣ Θανάσης ΜΑΝΟΥΡΗΣ Παναγιώτης-Ιωάννης ΖΥΓΟΥΡΑΣ Γιώργος ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ Λεωνίδας ΡΙΖΟΣ Λάμπρος

Χρυσό Τετράκωπος άνευ Ανδρών ΤΖΙΑΛΛΑΣ Γιώργος ΤΣΙΛΗΣ Γιάννης ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ Απόστολος ΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Μιχάλης

Χρυσό Τετράκωπος μετά Ανδρών ΤΖΙΑΛΛΑΣ Γιώργος ΤΣΙΛΗΣ Γιάννης ΠΑΓΟΥΝΗΣ Νίκος ΝΤΑΛΑΜΑΓΚΑΣ Βασίλης ΡΙΖΟΣ Λάμπρος

Αργυρό Δίκωπος μετά Ανδρών ΤΖΙΑΛΛΑΣ Γιώργος ΤΣΙΛΗΣ Γιάννης ΡΙΖΟΣ Λάμπρος

Αργυρό Δίκωπος άνευ Γυναικών ΝΤΑΛΑΜΑΓΚΑ Λύδια ΔΙΑΜΑΝΤΗ Ελένη

Αργυρό Δίκωπος άνευ Ανδρών ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ Απόστολος ΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Μιχάλης

Έτος 2009
Ο Ευριπίδης Σκλιβανίτης και ο Χρήστος Κουτσιαύτης κατέκτησαν την 2η νίκη στην 2- Ε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μπριβέ – Λαγκαϊλάρντε της Γαλλίας, την 3η νίκη στην 8+ Ε στο βαλκανικό πρωτάθλημα στην Όρσοβα Ρουμανίας και την 2η νίκη στην 2- Ε στους ίδιους αγώνες.
Ο Αποστόλης Λαμπρίδης και ο Δημήτριος Μπουντούρης κατέκτησαν την 23η νίκη στο 4Χ Ε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μπριβέ – Λαγκαϊλάρντε της Γαλλίας.
Η Ελένη Διαμάντη και η Λυδία Νταλαμάγκα κατέκτησαν την 8η νίκη στο 4Χ Ν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μπριβέ – Λαγκαϊλάρντε της Γαλλίας και η Ελένη Διαμάντη με την Βασιλική Νταλαμάγκα κατέκτησαν την 1η νίκη στο 2Χ Κ στο βαλκανικό πρωτάθλημα στην Όρσοβα Ρουμανίας και την 2η νίκη στο 4Χ Κ στους ίδιους αγώνες.
Ο Γιώργος Τζιάλλας κατέκτησε την 1η νίκη στην 2- Α στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων κάτω των 23 στην Τσεχία, την 1η νίκη στην 4- Α στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Λευκορωσία, την 10η νίκη στην 4-Α στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Πόζναν Πολωνίας, την 1η νίκη στην 4- Α στη διεθνή ρεγκάτα στο Έσσεν Γερμανίας, την 7η νίκη στην 2- Α στο παγκόσμιο κύπελλο στη Λουκέρνη Ελβετίας και την 3η νίκη στην 4- Α στο παγκόσμιο κύπελλο στις Μπανιόλες Ισπανίας.
Ο Θανάσης Λιόλιος κατέκτησε την 6η νίκη στο 1Χ Α στη διεθνή ρεγκάτα στο Έσσεν Γερμανίας, ο Ηλίας Παππάς κατέκτησε την 1η νίκη στο 1Χ Α στους ίδιους αγώνες.
Ο Γιάννης Τσίλης κατέκτησε την 8η νίκη στην 2- Α στη διεθνή ρεγκάτα στο Χέκλεϋ Αγγλίας.
Ο Μιχάλης Ναστόπουλος και ο Γιώργος Μάντζιος κατέκτησαν την 3η νίκη στην 8+ Ε στο βαλκανικό πρωτάθλημα στην Όρσοβα Ρουμανίας, ο Γ. Μάντζιος κατέκτησε και την 2η νίκη στην 8+ Π στους ίδιους αγώνες.
Ο Ηλίας Κούρος και ο Αθανάσιος Τσιάλιος κατέκτησαν την 2η νίκη στην 2- Π στο βαλκανικό πρωτάθλημα στην Όρσοβα Ρουμανίας και την 2η νίκη στην 8+ Π στους ίδιους αγώνες. 
Ο Γιώργος Αντώνης κατέκτησε την 1η νίκη στο 4Χ Π στους βαλκανικούς αγώνες στην Όρσοβα Ρουμανίας και την 2η νίκη στο 1Χ Π στους ίδιους αγώνες,.

Έτος 2008
Ο Ηλίας Παππάς κατέκτησε την 1η νίκη στο 2Χ Ε.Β.Α. στο παγκόσμιο κύπελλο που διεξήχθη στην Σεβίλλη της Ισπανίας, την 9η νίκη στο 4- Ε.Β.Α. στο παγκόσμιο κύπελλο που διεξήχθη στο Μόναχο της Γερμανίας, την 5η νίκη στο 1Χ Ε.Β.Α. στο παγκόσμιο κύπελλο στο Πόζναν της Πολωνίας, την 3η νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο 1Χ Ε.Β.Α. στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Λίντς της Αυστρίας και τη 12η νίκη  στο 2Χ Α στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Σχοινιά Αττικής.
Ο Γιάννης Τσίλης και ο Γιώργος Τζιάλλας κατέκτησαν την 8η νίκη στην 4- Α στο παγκόσμιο κύπελλο στο Μόναχο Γερμανίας, την 1η νίκη στην 2-Α στο παγκόσμιο κύπελλο νέων κάτω των 23 στο Βραδεμβούργο Γερμανίας, την 1η νίκη στην 4- Α στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Σχοινιά Αττικής.
Ο Χρήστος Κουτσιαύτης και ο Ευριπίδης Σκλιβανίτης κατέκτησαν την 6η νίκη στην 4-Ε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Λιντς της Αυστρίας, την 3η νίκη στην 8+ Ε στο βαλκανικό πρωτάθλημα στο Πάλικ Σερβίας και την 4η νίκη στην 4- Ε στους ίδιους αγώνες.
Ο Βασίλης Νταλαμάγκας και ο Αποστόλης Λαμπρίδης κατέκτησαν την 1η νίκη στην   2-Ε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Λιντς της Αυστρίας, την 1η νίκη στην 2-Ε στο βαλκανικό πρωτάθλημα στο Πάλικ Σερβίας, την 3η νίκη στην 8+Ε στους ίδιους αγώνες.
Ο Κων/νος Στεριάδης, ο Γιώργος Αντώνης, ο Δημήτριος Μπουντούρης και ο Μιχάλης Ναστόπουλος κατέκτησαν την 1η νίκη στην 8+ Ε στο βαλκανικό πρωτάθλημα στο Πάλικ Σερβίας και την 1η νίκη στην 4- Ε στους ίδιους αγώνες.
Η Ελένη Διαμάντη κατέκτησε την 1η νίκη στο 4Χ Ν στο βαλκανικό πρωτάθλημα στο Πάλικ Σερβίας.

Έτος 2007
Ο Ηλίας Παππάς στην Ανδαλουσία κατέλαβε 2η νίκη στο 2ΧΑ. Ο ίδιος στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας κατέλαβε 2ο μετάλλιο στο 1ΧΕΒΑ. Στο 1ο παγκόσμιο κύπελλο που έγινε στο Λίντς κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο 1Χ ΕΒΑ και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Α- Γ 13η νίκη.
Οι αθλητές Γ. Τζιάλλας – Ι. Τσίλης κατέκτησαν 1η νίκη στην 4-Α στο Πιεντιλούκο. Οι ίδιοι κατέκτησαν 8η νίκη στο 1ο παγκόσμιο κύπελλο στο Λίντς. Διακρίθηκαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στη Γλασκώβη, όπου κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο.
Ο Νίκος Παππάς κατέκτησε 7η νίκη στο 1ΧΑ στην Ανδαλουσία, 4η νίκη στο 2ΧΑ στο Πιεντιλούκο, 6η νίκη στο 2ΧΑ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στη Γλασκώβη.
Ο Ελευθέριος Τζίμας κατέκτησε 3η νίκη στο 2ΧΕ στο Πιεντιλούκο και 2η νίκη στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στην 8+Ε.
Ο Αθ. Λιόλιος κατέκτησε 5η νίκη στη 2-ΕΒΑ στο Πιεντιλούκο, 7η νίκη στην ίδια βάρκα στο 1ο παγκόσμιο κύπελλο στο Λίντς, 9η νίκη στη 2-ΕΒΑ στο 2ο παγκόσμιο κύπελλο στη Λουκέρνη.
Το πλήρωμα των ΑΜΕΑ με τους αθλητές Ευάγγελο Καρέλη και Κων/να Γκαράτσα κατέκτησαν 10η θέση στο 2Χ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μονάχου.
Η Τσιμή Ειρήνη και η Ελένη Διαμάντη κατέκτησαν 3η θέση στο 2ΧΚ στο Βαλκανικό πρωτάθλημα και 1η νίκη στο 4ΧΚ. Επίσης στο ίδιο πρωτάθλημα κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο οι Β. Δάλλας, Α. Λαμπρίδης, Χ. Κουτσάφτης, Ευρ. Σκλιαβνίτης στην 8+Π, και 2η θέση ο Π. Μανούρης στην 8+Ε.

Έτος 2006
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής Ηλίας Παππάς στο 1Χ ΕΒΑ στη διεθνή ρεγκάτα του Ντούϊνσμπουργκ. Στην ίδια ρεγκάτα κατέκτησε 2η νίκη στο 4Χ ΕΒΑ. Επίσης 7η νίκη κατέκτησε στο 2Χ ΕΒΑ, 12η νίκη στο 1Χ ΕΒΑ στο παγκόσμιο κύπελλο στη Λουκέρνη, 5η νίκη στο 1Χ ΕΒΑ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ήτον.
Οι αθλητές Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας κατέκτησαν 3η νίκη στην 4- SB στη διεθνή ρεγκάτα του Ντούϊσμπουργκ. Οι ίδιοι αθλητές έλαβαν μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο στο Μόναχο, επίσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων κατέκτησαν 2η νίκη στην 4- Α.
Η Νάτση Παρασκευή συμμετείχε στο παγκόσμιο κύπελλο της Λουκέρνης και κατέλαβε την 8η θέση στη 2-Γ, επίσης συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στη 2- Γ και κατέλαβε την 8η θέση.
Οι Μ. Στεργίου και Αθ. Κόλλιας κατέλαβαν την 4η θέση στη 2- Ε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Άμστερνταμ.
Οι Κ. Γκαράτσα και Α. Κώτσης κατέλαβαν την 5η θέση στο 2Χ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών Ήτον Μ. Βρετανίας.
Ο Αθ. Λιόλιος συμμετείχε στο ίδιο πρωτάθλημα στην 4- ΕΒΑ.
Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη συμμετείχαν οι αθλητές Β. Νταλαμάγκας 1η νίκη 2- Π, Β. Βεζαλής και Α. Γαλάρης κατέκτησαν 1η νίκη στο 4Χ Π και στο 2Χ Π, οι Μ. Στεργίου και Α. Κόλλιας κατέκτησαν 2η νίκη στη 2- Ε και οι Ε. Τζίμας, Π. Μανούρης, Μ. Στεργίου, Α. Κόλλιας, Λ. Παπαλέξης 2η νίκη στην 8+ Ε.

Έτος 2005
Οι αθλητές Ηλίας Παππάς κατέλαβε 2η θέση στο 2Χ ΕΒΑ στο Πιεντιλούκο Ιταλίας. Στους ίδιους αγώνες κατέλαβαν η Μαρία Φιτλέρα κατέκτησε 2η νίκη στο 1Χ Ν, ο Γεώργιος Τζιάλλας 3η νίκη στη 2- Ε, ο Νίκος Παππάς 3η νίκη στο 2Χ Α και 5η νίκη στους μεσογειακούς αγώνες στην Αλμέρια Ισπανίας.
Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στο Άμστερνταμ η Παρασκευή Νάτση κατέκτησε 10η νίκη στην 4-Γ.  7η νίκη κατέκτησαν στην 8+ Ε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα οι Μιλτ. Στεργίου, Γ. Τζιάλλας, Αθ. Κόλλιας, Δ. Θεοδωρίδης, Χαρ. Χήρας.
Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα συμμετείχαν και κατέλαβαν δεύτερες νίκες στο 4Χ Ν, στην 8+Π, στην 8+Ε και 4Χ Π, οι Αικ. Νούσια, Σ. Μπεσίρη, Β. Νταλαμάγκα, Κ. Δράκος, Π. Μανούρης, Ηλ. Αγγέλης, Ν. Βαντόλας, Β. Βεζαλής, Ν. Ξαξίρης, Ε. Τζίμας.

 
 
 
 

Πληροφορίες

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ

  • Διεύθυνση: Κανάρη 10,
  • Ιωάννινα ΤΚ 454 45, Ελλάδα
  • Τηλέφωνο: 26510.25265
  • Fax: 26510.38060